www.pokrov-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА П'ятниця, 29 березня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Покровський район >> Новини 2019 (ІII квартал)
Відбулося засідання комісії з призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам
Версія для друку Написати листа
Під головуванням заступника голови райдержадміністрації Давиденко Л.О. 20 серпня 2019 року відбулися засідання комісії з призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам.

Згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 08 червня 2016 року № 365 «Деякі питання здійснення соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам» соціальні виплати внутрішньо переміщеним особам призначаються і виплачуються структурними підрозділами з питань соціального захисту населення райдержадміністрації, органами Пенсійного фонду України, органами Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань за місцем їх фактичного проживання/перебування, незалежно від факту реєстрації місця проживання/перебування.
На даному засіданні комісії було розглянуто подання про призначення (відновлення) соціальних виплат 59 особам, в тому числі 32 особам - щодо призначення щомісячної адресної допомоги ВПО на проживання згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 01 жовтня 2014 року № 505 «Про надання щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово–комунальних послуг», 13 особам щодо відновлення соціальних виплат (пенсії), 7 особам призначено допомогу на дітей одиноким матерям, 5 особам призначено допомогу малозабезпеченим сім’ям, 2 особам призначено страхові виплати в зв’язку з нещасними випадками на виробництві (професійні захворювання). Трьом внутрішньо переміщеним особам відмовлено у призначенні соціальних виплат як таким, що не перебувають за адресами, вказаними в довідках ВПО.
На сьогодні на обліку внутрішньо переміщених осіб в Покровському районі перебуває 2442 ВПО, з них пенсіонерів – 1677, дітей – 206, працездатних – 422, людей з обмеженими можливостями ( інвалідів) -13 осіб.
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор