www.pokrov-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Четверг, 18 квітня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Покровський район >> Новини 2019 (ІII квартал)
30.08.2019 Обстежили сім’ї з дітьми та вручили шкільні ранці і приладдя
Версія для друку Написати листа
Напередодні початку нового навчального року у загальноосвітніх навчальних закладах району, службою у справах дітей райдержадміністрації проведено обстеження сімей з дітьми, які опинились у складних життєвих обставинах, сімей опікунів, піклувальників, дитячих будинків сімейного типу та прийомних сімей. Метою обстеження вищевказаних сімей було з’ясування підготовки дітей до нового навчального року, забезпечення їх шкільним приладдям та одягом.

На територіях сільських, селищних рад, які не входять до об’єднаних територіальних громад, із категорії дітей із сімей, які опинились у складних життєвих обставинах, та дітей, які перебувають під опікою у сім’ях громадян, 23 дитини є школярами. У прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу нашого району - 32 дитини школяра. Із цих дітей 5 – першокласники.
В ході заходу спеціалісти служби у справах дітей райдержадміністрації вручили дітям-школярам шкільні ранці, а майбутнім першокласникам ранці та набори шкільного приладдя, придбані за кошти програми управління соціального захисту населення райдержадміністрації. 15 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які проживають на територіях вказаних сільських, селищних рад, відділом освіти, молоді і спорту райдержадміністрації забезпечено шкільною та спортивною формою за рахунок державного бюджету на суму 21750 грн. Перевірка виявила, що загалом батьки та опікуни із вищевказаних сімей достатньо підготували дітей до нового навчального року.







Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор