www.pokrov-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА П'ятниця, 29 березня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Покровський район >> Новини 2019 (ІII квартал)
02.08.2019 Засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій
Версія для друку Написати листа
Під головуванням в.о. голови РДА В.П.Рибачука у райдержадміністрації відбулось засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій за участю сільських, селищних голів, керівників установ, організацій району. На засіданні розглянуто питання про стан готовності закладів освіти до роботи в новому навчальному 2019-2020 році; стан дотримання протипожежних заходів в екосистемах району; ситуацію з виявлення на території району вибухонебезпечних предметів; щодо розрахунку потреби в додатковому фонді захисних споруд для укриття працюючого і непрацюючого населення на особливий період; про завершення технічної інвентаризації захисних споруд комунальної власності; стан безпеки на автошлях України та заходи щодо його покращення.

Заступник голови РДА Л.О.Давиденко поінформувала присутніх про перші результати оглядових виїздів по визначенню фітосанітарного стану пам’яток археології району (курганів). Було надано рекомендації щодо проведення роботи зі збереження памʼяток археології та методів боротьби з карантинними бурʼянами.
Також Л.О.Давиденко звернула увагу сільських, селищних голів на здійснення підготовчих заходів до відзначення в районі Дня Державного Прапора України та Дня незалежності, проведення Всеукраїнського перепису населення.

За результатами засідання комісії дано відповідні доручення.
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор