www.pokrov-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА П'ятниця, 29 березня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Покровський район >> Новини 2019 (ІII квартал)
23.08.2019 «Розкажи мені про Батьківщину»
Версія для друку Написати листа
Для багатьох українців День незалежності ― довгоочікуване свято, яке кожен свідомий громадянин чекає з нетерпінням, адже цього дня згадуються щемливі моменти нелегкої української історії, відчувається гордість за українське походження.

З нагоди відзначення Дня Державного Прапора України та Дня незалежності України відділом освіти, молоді і спорту райдержадміністрації спільно з центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, за участю волонтерів 23 серпня було організовано та проведено вуличну акцію «Розкажи мені про Батьківщину».
В ході заходу волонтери провели бліц-опитування громадськості Покровщини з вищезазначеної тематики. Відповіді пересічних громадян вражали, адже хтось добре пам’ятає історію, хтось говорив про сьогодення, а дехто навіть торкнувся майбутнього. Кожному маленькому українцеві волонтери подарували повітряну кульку кольорів Державного Прапора.
У серцях народу України серпнева блакить неба і жовтогарячий зерновий лан зливаються барвами української державності в символ свободи та праці.








Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор