www.pokrov-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА П'ятниця, 29 березня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Покровський район >> Новини 2019 (ІII квартал)
30 вересня – Д ень усиновлення
Версія для друку Написати листа
Ось уже одинадцять років поспіль у цей день наша країна відзначає державне свято День усиновлення. Цей день є символом милосердя і добра по відношенню до людей. Це свято батьків і дітей, соціальних працівників та усіх причетних до цієї благородної справи, нашої держави в цілому, яка поступово втілює на практиці гасло ”Чужих дітей не буває”.

Є батьки, які стають мамами і татами не в момент народження малюка, а тоді, коли цей малюк трішечки підріс, набув свого життєвого досвіду, навіть, зневірився у тому, що на світі є добрі та люблячі дорослі, батьки, які прийшли до батьківства шляхом усиновлення. У Покровському районі проживає 19 сімей, які усиновили дитину, 8 прийомних сімей, в яких виховується 15 прийомних дітей, 3 дитячі будинки сімейного типу, в яких виховується 27 дітей-вихованців та 47 сімей опікунів, піклувальників, в яких виховується 63 дитини-сироти та дітей, позбавлених батьківського піклування..
Тож дозвольте від щирого серця привітати усиновителів, прийомних батьків, батьків-вихователів, опікунів, піклувальників! Прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги і вдячності з нагоди Дня усиновлення. Ви дали кожній дитині, яка зростає у вашій сім’ї, найважливіше ― щастя мати родину, тата і маму. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло. Хай повниться дитячим щасливим сміхом ваша домівка, хай ростуть здоровими і успішними діти. Хай щедрість та милосердя Ваших душ заради наших дітей примножується з кожним днем, а Віра, Надія і Любов ніколи не покидає ваші серця! Зичимо всім здоров’я, добра та благополуччя!
З нагоди цього свята спеціалістами служби у справах дітей райдержадміністрації за участю дітей-волонтерів, учнів НВК «ЗОШ І-ІІ ступенів № 2 – Покровська гімназія», проведено вуличну акцію. В рамках акції діти-волонтери серед мешканців району розповсюджували буклети з інформацією на відповідну тематику.

З повагою В.СТЕПАНЕНКО Начальник служби у справах дітей райдержадміністрації













Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор