www.pokrov-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА П'ятниця, 29 березня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Покровський район >> Новини 2019 (ІII квартал)
27.08.2019 Про заходи до Дня Державного Прапора України та 28-ї річниці Незалежності України
Версія для друку Написати листа
Вранці на центральній площі смт Покровське відбулась урочиста церемонія підняття Державного Прапора України. На двох флагштоках – біля райдержадміністрації та селищної ради – за участю представників молоді одночасно було піднято прапори. На заході були присутні виконуючий обов’язки голови РДА В.П.Рибачук, голова районної ради О.М.Василенко, заступник голови райдержадміністрації Л.О.Давиденко, Покровський селищний голова С.А.Спажева, представники установ і організацій райцентру, учнівська молодь, громадськість, мешканці району.

Заступник голови РДА Л.О.Давиденко та начальник управління соціального захисту населення РДА С.В.Носач відвідали Покровський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг). В ході заходу керівники перевірили роботу закладу, а також привітали ветеранів, які перебувають у терцентрі, персонал з Днем Державного Прапора України та 28-ю річницею Незалежності. Учасники художньої самодіяльності з Вишнівської сільської ради подарували всім святковий концерт.

Відділом освіти, молоді і спорту райдержадміністрації спільно з центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, за участю волонтерів було організовано та проведено вуличну акцію «Розкажи мені про Батьківщину». В ході заходу волонтери провели бліц-опитування громадськості Покровщини з вищезазначеної тематики. Кожному маленькому українцеві волонтери подарували повітряну кульку кольорів Державного Прапора.

Увечері в смт Покровське відбулась святкова программа: концерт за участю творчих колективів закладів культури, атракціони для дітей, шашлики та різноманітні смаколики місцевих виробників, дискотека.


Аналогічни заходи до державних свят були проведені в усіх громадах району.

















Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор