www.pokrov-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА П'ятниця, 29 березня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Покровський район >> Новини
Відбулось засідання колегії райдержадміністрації
Версія для друку Написати листа
25 березня в.о. голови РДА Л.О.Давиденко провела засідання колегії райдержадміністрації.

Було розглянуто питання: про готовність господарств району до проведення весняно-польових робіт 2015 року; про внесення змін у додатки 1,2,4, Програми надання адресної допомоги та соціальної підтримки найбільш вразливим верствам населення Покровського району на 2015-2019 рр.; про хід виконання районної Програми «Забезпечення дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа житлом на 2013-2015 роки.
У ході розгляду першого питання було зазначено, що зернова група займає 53% від площі ріллі. В результаті перезимівлі озимі зернові культури знаходяться в задовільному та доброму стані, посіви озимого ріпаку в гіршому стані. Заготовлено і доведено до посівних кондицій насіння ярих культур в розмірі 96% від потреби, ведеться закупівля насіння кукурудзи і соняшнику; придбано 94% від потреби мінеральних добрив. Готовність ґрунтообробної техніки та сівалок становить 100%, тракторів – 99%. Прийнято відповідне рішення щодо здійснення контролю за ходом весняно-польових робіт, посиленням контролю за дотриманням в господарствах нормативно-правових актів з охорони праці та проведенням відповідних робіт і заходів, спрямованих на збереження життя і здоров’я працюючих під час весняно-польових робіт.
Внесено зміни у додатки 1,2,4, Програми надання адресної допомоги та соціальної підтримки найбільш вразливим верствам населення Покровського району на 2015-2019 рр. - на фінансову підтримку районної організації ветеранів України виділено 20,2 тис.грн за рахунок коштів сільських, селищних рад; додатково виділено 12,0 тис.грн на виплату компенсації фізичним особам за надання соціальних послуг (109,8 тис.грн); за рахунок коштів обласного бюджету додатково виділено 73,0 тис.грн на виконання доручень виборців депутатами обласної ради (надання матеріальної допомоги громадянам).
У ході обговорення виконання районної Програми «Забезпечення дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа житлом на 2013-2015 роки було зазначено, що станом на 17.03.15 право на власність на житло мають 11 дітей зазначеної категорії, які проживають в районі. На квартирному обліку перебуває 9 неповнолітніх та 34 особи з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Протягом 2014 року дітям даної категорії житло не надавалось. Прийнято рішення щодо подальшого здійснення перевірок збереження житлових будинків, які належать дітям зазначеної категорії, ефективного соціального супроводу та інспектування таких дітей, рейдів –перевірок, спрямованих на збереження майна дітей та ін.
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор