www.pokrov-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА П'ятниця, 19 квітня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Покровський район >> Новини
Обговорили питання організації процедури оформлення житлових субсидій населенню
Версія для друку Написати листа
В.о. голови РДА Л.О.Давиденко та голова районної ради О.А.Ковнір зустрілися в райдержадміністрації з керівниками та представниками служб, які надають житлово-комунальні послуги населенню району – директором Покровського водопровідно-каналізаційного підприємства М.П.Куліковим, начальником районного відділення енергозбуту В.І.Усенком, майстром служби обліку Покровської дільниці УЕГГ Тицькою Л.М. У нараді також взяли участь заступник голови районної ради Є.В.Фісак, начальник управління соціального захисту населення Т.Ф.Колісник, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

Обговорювалося питання щодо організації в районі процедури оформлення житлових субсидій населенню відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 28 лютого 2015 року № 106 «Про удосконалення порядку надання житлових субсидій».
Л.О.Давиденко зазначила, що на сьогодні основним питанням щодо реалізації спрощення процедури оформлення субсидій у районі є оперативне виготовлення підприємствами, що надають послуги з газопостачання, електропостачання, водопостачання і водовідведення, централізованого опалення бланків заяви та декларації про доходи та їх доставка споживачам.
Т.Ф.Колісник проінформувала присутніх про інформаційно-роз’яснювальну роботу, проведену серед населення щодо нового порядку надання житлових субсидій. Вона звернула увагу на те, що громадянин може направити заповнені документи (заяву і декларацію) до органів соцзахисту трьома способами: можна, як і раніше завітати до управління соціального захисту населення та подати документи особисто; направити їх поштою на адресу цієї установи; передати заповнені документи уповноваженим працівникам сільських і селищних рад, які вже самі передадуть їх за належністю. Інформація щодо найактуальніших питань з процедури отримання субсидій буде і надалі публікуватися на офіційному веб-сайті райдержадміністрації, у районній газеті.
О.А.Ковнір, беручи до уваги необхідність продовження роз’яснювальної роботи з цих питань, запропонувала провести виїзди по сільських, селищних радах за участю представників управління соціального захисту населення, для чого скласти відповідні графіки та погодити їх з радами.
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор