www.pokrov-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Четверг, 28 березня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Покровський район >> Новини 2019 (ІII квартал)
18.09.2019 У райдержадміністрації відбулось засідання комісій
Версія для друку Написати листа
У Покровській райдержадміністрації 18 вересня 2019 року було проведено засідання комісій по розгляду заяв з питань надання тимчасової державної соціальної допомоги непрацюючій особі, яка досягла загального пенсійного віку, але не набула права на пенсійну виплату та державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям та комісії з призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам.

На засіданні комісії по розгляду заяв з питань надання тимчасової державної соціальної допомоги непрацюючій особі, яка досягла загального пенсійного віку, але не набула права на пенсійну виплату та державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям розглянуто 6 заяв громадян, що звернулися за призначенням державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям. Було вирішено надати допомогу в повному розмірі 2 особам, зі зменшенням розміру допомоги 3 особам і одній особі відмовлено в призначенні допомоги.
На засіданні комісії з призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам було розглянуто подання про призначення (відновлення) соціальних виплат 52 особам. Прийнято рішення 49 внутрішньо переміщеним особам призначити соціальні виплати та трьом внутрішньо переміщеним особам відмовлено у призначенні соціальних виплат, як таким, що не перебувають за адресами, вказаними в довідках внутрішньо переміщених осіб.
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор