www.pokrov-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Четверг, 28 березня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Покровський район >> Новини
Розглянули та задовольнили звернення Просянської громади щодо будівництва водогону
Версія для друку Написати листа
В.о. голови РДА Л.О.Давиденко провела нараду з питань забезпечення водою смт Просяна. У ній взяли участь Просянський селищний голова Клочко О.І., керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, представники Просянської громади – Мороз С.В., Залюбовський С.В., Балюра В.В., Мазурок Л.М.

Проведенню наради передувала зустріч громадськості Просянської селищної ради з керівництвом району, представниками Просянської та Маломихайлівської рад, організована 10 квітня ц.р. за ініціативи активістів Просянської самооборони у приміщенні Палацу культури. У ході зустрічі мешканці Просяної виступили проти будівництва водогону із Маломихайлівки, мотивуючи це відсутністю води у свердловині та її низькою якістю. Просянськими активістами було направлено відповідне звернення до райдержадміністрації із 530 підписами.
Керівництво району задовольнило звернення громади – було прийнято рішення щодо повернення до реалізації проекту «Підключення Межівського водозабору до водогону «Балка Широка смт Просяна – будівництво».
Було зазначено, що втілення проекту по забезпеченню Просяної водою значною мірою залежить не тільки від позиції та зусиль керівництва селищної ради, а й від активної участі мешканців Просяної у конкретних заходах по виконанню графіку реалізації проекту «Підключення Межівського водозабору до водогону «Балка Широка смт Просяна – будівництво».
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор